Home | Log In    

Despre Noi

Cauciucuriagricole.ro este un proiect al companiei Auto Pneu Service Roti, cu o experienta de 13 ani in domeniul anvelopelor. Am ales acest nume pentru ca se identifica cu una din activitatile pe care le desfasuram in fiecare zi si anume segmentul cauciucurilor agroindustriale.


De ce magazin online ? Dorim sa definim si sa dezvoltam foarte bine activitatea in mediul online si incercam sa prezentam o noua oportunitate de cumparare si accesare cu usurinta a platformei noastre online astfel incat sa reducem foarte mult din timpul petrecut pe site de catre clienti, fara sa gaseasca in mod rapid ce cauta. Magazinul aduce cea mai buna oferta de la cei mai mari producatori cu un pret corect ,livrare in timp util la beneficiar in ferma sau santier.


Anul 2014 este cel in care am decis sa cream acest site unic, care va ajuta sa cunoasteti si sa configurati alegerea pentru utilajele dumneavoastra, in functie de teren, tip insertie si aplicatie anvelopa si binenteles scopul urmarit. Oferim clientilor o gama variata de anvelope, camere aer, accesorii si nu in ultimul rand, consiliere gratuita din partea echipei noastre cu ajutorul careia va puteti face alegerea corecta.


Politica noastra comerciala este: cel mai bun pret, livrare cat mai rapida si strategia de discount de la furnizor catre clientul final precum si campanii de reduceri atractive pentru a asigura un nivel al preturilor fara concurenta.


Cu stima Echipa CauciucuriAgricole


Inapoi